Politie zoekt eigenaars of nabestaanden van sieraden

05/07

Foto: politie

Rotterdam/Zwijndrecht/Tilburg – Onlangs werd in een woning in Rotterdam een 48-jarige vrouw aangehouden. De Rotterdamse, een leidinggevende in een verzorgingstehuis, wordt er van verdacht dat zij sinds 2013 onder andere gouden sieraden, geld en portemonnees heeft gestolen van bewoners. Haar slachtoffers hadden een gemiddelde leeftijd rond de 90 jaar.

Eigenaren sieraden gezocht

De verdachte werkte de afgelopen jaren in verzorgingstehuizen in Tilburg, Zwijndrecht en Rotterdam. Bij de huiszoeking werden meer sieraden aangetroffen, waarvan de eigenaar nog niet achterhaald is. Op de foto’s de verzameling sieraden waarvan de politie hoopt dat mensen of nabestaanden de eigendommen herkennen.

Neem bij herkenning contact op met de recherche van de eenheid Rotterdam, district Zuid-West via 0900-8844.
Klik hier voor het persbericht van de politie