blogname

112
rotterdamnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Drugsdealer aangehouden na signalen van bewoners


Rotterdam - Overlast ervaren en gemeld door omwonenden in en rondom de scholen in de buurt van de Teilingerstraat was de aanleiding voor agenten voor een controle. Een 19-jarige drugsdealer is aangehouden.

Dinsdagmiddag werd door agenten, zowel in burger als in uniform, gecontroleerd in de directe omgeving van de scholen. Dit alles om de overlast tegen te gaan. Zes personen die op straat blowden kregen een bekeuring. Ook een wildplasser die zijn behoefte tegen de voordeur van een woning deed ging op de bon. Een 21-jarige Rotterdammer die zich niet wilde legitimeren is aangehouden en meegenomen.

Drugs

Bij een19-jarige Rotterdammer werd ruim 1600 euro cash en 25 gripzakjes verdovende middelen aangetroffen. Hij is aangehouden, het geld en de zakjes met inhoud zijn in beslag genomen.
Contact

Na de controle is door agenten contact gezocht met de melders en zijn de resultaten gedeeld.
Informatie gestuurd

Agenten gaan de straat op met specifieke informatie voor hun gebied. Ook bij iedere melding wordt informatie verstrekt die de agent kan helpen om zijn/haar werk zo optimaal mogelijk te doen. Signalen van de burger zijn waardevol en helpen de agent om daar te zijn waar nodig. U kunt altijd bellen met 0900-8844, vindt u dat lastig kan het ook via M 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws